Language:

AjankohtaistaVideo- ja still -valokuvaaja-editoijan työpaikka avoinna

kesäkuuta 03, 2014

Inarin kunnan taseyksikkö Elinkeinot & kehitys Nordican hallinnoimassa InariExplorer-hankkeessa tavoitteena on rakentaa paikkatietoihin perustuvaa matkailun järjestelmää tieto- ja kuvasisältöineen. InariExplorer hanke kestää vuoden 2014 loppuun saakka ja se saa rahoitusta Euroopan Unionin EAKR-ohjelmasta. 

InariExplorer –hanke etsii määräaikaiseen työsuhteeseen 23.6.2014 alkaen kolmeksi kuukaudeksi 

VIDEO- JA STILL –VALOKUVAAJA-EDITOIJAA.

Toimenkuvaan kuuluvat Inarin kunnan matkailullisesti merkittävien luonto- ja kulttuurikohteiden, -tapahtumien ja muun toiminnan videokuvaus sekä kuvien editointi julkaisukuntoon. Lisäksi työntekijän tulee kuvata still-kuvia. Edellytyksenä on, että kuvaajalla on oma videokuvauskalusto, jolla voidaan valmistaa riittävän laadukasta aineistoa julkaistavaksi Internetissä. Työntekijältä edellytetään oman auton käyttöä ja paikallistuntemusta.   

Kelpoisuusvaatimuksena on media-alan koulutus (opiskelija tai ammattiin valmistunut) ja kokemusta videokuvauksesta. Kuvaussuunnitelma tehdään yhteistyössä hankehenkilöstön kanssa, mutta työn suorittaminen on pääosin itsenäistä. Kuvauskohteet sijaitsevat pääosin Inarin kunnassa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2100 euroa kuukaudessa sisältäen kuvauskaluston käytön. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus. Työpiste Ivalossa Elinkeinot & kehitys Nordican toimitiloissa, Sairaalantie 3 b.

Pyydämme vapaamuotoisen työhakemuksesi ansioluetteloineen, kuvauskalustotietoineen ja mahdollisine työnäytteineen perjantaihin 13.6.2014 klo 16 mennessä sähköpostilla marja.mannisto@inari.fi tai kirjeitse Elinkeinot & kehitys Nordica, kehittämiskoordinaattori, Sairaalantie 3 b, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen tai sähköpostiin merkintä ”Videokuvaaja”. 

Lisätietoja antavat Elinkeinot & kehitys Nordican kehittämiskoordinaattori Marja Männistö gsm. 0400-231 765 ja InariExplorer-hankkeen projektipäällikkö Visa Törmälä, visa.tormala@crenoco.fi, gsm 050 – 5446638, www.inariexplorer.fi