Language:

AjankohtaistaUusi kuntaesite on ilmestynyt

elokuuta 03, 2015
– esitteen 11 kieliversiota houkuttelevat Inariin uusia asukkaita, yrityksiä ja matkailijoita

Mediatiedote/ Julkaistavissa heti

Inarin kunnan uusi kuntaesite on saapunut juuri painosta. Esitettä on saatavilla 11 kielellä eli suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi, koltansaameksi, englanniksi, norjaksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, mandariinikiinaksi ja japaniksi. 

Uuden imagoesitteen kautta Inaria tuodaan esille monipuolisena ja ympärivuotisesti dynaamisena kuntana asua, yrittää ja matkailla. Kansainvälisille kohderyhmille Inari esitellään ainutlaatuisen luonnon, pääasiassa erämaisten harrastusmahdollisuuksien ja monikulttuurisuuden kautta.  Uusi kuntaesite houkuttelee Inarin kuntaan niin uusia asukkaita kuin täällä asuvia viihtymään kunnassa. Kansainvälisessä Inarissa on myös hyvä yrittää ja matkailla.     

– Esite tehtiin visuaalisesti näyttäväksi ja tämän ajan trendien mukaan vähätekstiseksi, kertoo Inarin kunnan markkinoinnista vastaava Marja Männistö.  – Kahdeksaan sivuun mahdutettiin suuria mahdollisuuksia ja paljon ”fiilisteltävää”, lisää Marja Männistö. Inarin kunnan vs. hallintojohtaja Anne-Marie Kalla korostaa, että ”Uusi kuntaesite toimii lähinnä imagoesitteenä, sillä ajankohtaisimmat ja kuntalaisia palvelevat tiedot löytyvät parhaiten Inarin kunnan kotisivuilta ja muista ilmoituskanavistamme, kuten facebook- sivultamme.” Sähköistä yritys- ja palveluhakemistoa ylläpitää Elinkeinot & kehitys Nordica (nordicainari.fi). 

Esitteitä on noudettavissa Inarin kunnan infosta sekä kunnan matkailuneuvonnoista.  Esitteet ovat ladattavissa myös Inarin kunnan kotisivuilta (inari.fi).   

Lisätietoa:
* Inarin kunta/Elinkeinot & kehitys Nordica, Inarin kunnan markkinoinnista vastaava kehittämiskoordinaattori Marja Männistö, marja.mannisto@inari.fi, gsm 0400 231765

* Inarin kunta, vs. hallintojohtaja Anne-Marie Kalla, anne-marie.kalla@inari.fi, gsm. 040-7230697