Language:

AjankohtaistaSosiaalisen median hyödyntäminen pienyrityksen markkinoinnissa -koulutus 6.2.2014

tammikuuta 15, 2014
Sosiaalisen median hyödyntäminen -kurssi pk-yrityksille

Sosiaalisen median hyödyntäminen pienyrityksen markkinoinnissa -koulutus järjestetään torstaina 6.2.2014 klo 9-15 Ivalossa kunnantalolla.

Sosiaalisen median hyödyntämisen kurssi on tarkoitettu Pk-yrityksille. Koulutuksessa tutustutaan sosiaalisen median Pinterest -työkaluun ja sen hyödyntämiseen yrityksen markkinoinnissa. Käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään teemoja:

Mikä on Pinterest?
Pinterestin hyödyntäminen markkinoinnissa.
Miten Pinterestiä käytetään myymisessä?
Kuinka Pinterest ohjaa verkkosivuillasi?
Miten Pinterestillä voi markkinoida palvelua tai tuotteita?
Kouluttajana toimii Nina Lappalainen Proinno Design Oy:stä.

Ilmoittautuminen 31.1.2014 mennessä tästä ilmoittautumislinkistä. Lisätietoja Henna Kontsas, puh. 0295 503 6002, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi. Varaa koulutukseen mukaan oma kannettava tietokone, jossa on valmiudet nettiyhteyteen ja kuvankäsittelyohjelma sekä omia kuvia vähintään 10 kpl (jpg-tiedostona) harjoittelua varten.

Koulutuksen aikana osallistujalla on mahdollisuus varata 1,5 tunnin pituinen maksuton koulutuksen aiheeseen liittyvä yrityskohtainen klinikkapalvelu  kouluttajalta. Klinikka pidetään tiistaina 4.3., jos ajan varanneita yrityksiä on vähintään neljä.

Koulutus on ESR-osarahoitteisen Yritysten liiketoimintaosaamisen ja seudullisten yrityspalveluverkostojen kehittäminen -hankkeen järjestämä